Select Page

Trasee organizate

Conditii oferite

– Ghid pe toata durata experientei;
– Echipament de protectie inclus;
– Monitorizare GPS permanenta;
– Trasee verificate si parcurse in prealabil de catre noi;
– Asistenta permanenta cu un ATV care va insoteste pe tot parcursul traseului. Acest vehicul este complet echipat fiind un service mobil si o vulcanizare mobila si care totodata transporta combustibil de rezerva si trusa medicala de prim ajutor, pentru a va oferii siguranta si un confort sporit pe durata experientei;

– La cerere se ofera cazarea si masa in locatii atent verificate si selectionate;
– Suntem disponibili si deschisi pentru orice alte solicitari pe care le aveti.

Drumul Vinului

Plimbari relaxante pe drumuri asfaltate, macadam sau chiar printre plantatiile de vita de vie catre cramele si pensiunile din imprejurimi, cum ar fi: Ferma Dacilor, Crama Lacerta, Ceptura, Tohani, Budureasca, Licorna, Aurelia Visinescu, Domeniile Sahateni, Stațiunea de Cercetare si Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Pietroasele, Manastirea Ciolanu, Schitul Cetatuia si altele.

Plimbari pe trasee off-road usor accesibile catre diferite obiective turistice cum ar fi: locul unde a fost descoperit tezaurul “Closca cu puii de aur”, Castrul si Termele Romane, Tabara de Sculptura si Biserica dintr-o Piatra de pe Dealul Tigorea, Asezarea si Mormintele Preistorice de pe Dealul Colarea si altele.

Drumul Dacilor

Belvedere

Plimbari pe trasee off-road mai greu accesibile catre alte obiective turistice cum ar fi: Piatra Soimului, Chilia lui Ambrozie, Punctul de Belvedere de pe Varful Istrita si altele.

Pentru pasionatii de off-road ce sunt dornici de aventura si “dependenti de adrenalina” se pot organiza excursii de o zi (aprox. 8 ore) pornind din localitatile Tohani, Jugureni sau Marginea Padurii  pana la Punctul de Belvedere de pe Varful Istrita si continuand prin padure pe drumuri forestiere dar si pe trasee neamenajate pana in Statiunea Sarata Munteoru si retur.

Off-Road si Adrenalina

Exploreaza

mai mult

 

La cerere se pot organiza excursii si catre alte obiective cum ar fi:

  • Cimitirul Eroilor Tabla Butii si Lacul Vulturilor;
  • Cabana Ciucas;
  • Muntii Baiului;
  • Valea Doftanei;
  • Gura Teghii – Comadau si retur;
  • in orice alte zone din tara la cererea clientului, unde este permis accesul cu autovehicule. (INTERZIS IN PARCURI NATURALE, REZERVATII ETC.)

Ce spun clientii

Testimoniale Clienti

Alaturi de Wild Tours am avut parte de o experienta cu adevarat wild, cu peisaje de poveste si multa adrenalina.
Adrian este un tip extraordinar si un ghid cum rar gasesti la noi in tara.

Felicitari lui si intregii echipe Wild Tours pentru devotament si rabdarea de care a dat dovada  cu novicii care au participat. Recomand cu draga inima.

@alexanderslash

 

Am avut o experienta foarte faina alaturi de ATV Wild Tours, Adi si Diana sunt foarte profi si ne-au plimbat pe trase incredibil de frumoase in regiunea Dealu Mare, Mizil si Tohani, prin natura si peisaje desprinse parca din povesti. Este super fun, dar totodata si challenging, o experienta potrivita pentru toti cei care isi doresc sa imbine adrenalina cu relaxarea si sa colinde nestingheriti intr-un cadru natural superb.

Matei & Sandra Stoicovici

@littlestoriesofmylife

Cred ca a fost cea mai tare experienta pe care am avut-o cu atv-ul. Traseele si natura sunt incredibil de frumoase!

Le-am zis tuturor ca trebuie sa incerce! Echipa este formata din oameni tineri si foarte bine instruiti si amabili.

Te simti in siguranta! M-as plimba zilnic!❤️

@rux.si.opulenta

Book Now

0724 095 305

Programeaza o experienta plina de aventura!

atvwildtours@gmail.com